mariagefest.ro Web analytics

EDITII ANTERIOARE | Mariagefest

Mariage Fest 2018 - Editia de iarna

A fost vorba despre editia cu numarul 25 a targului de nunti Mariage Fest, un eveniment creat exclusiv pentru tine, viitoare mireasa ori viitor mire! Si…daca te casatoresti anul acesta, ei bine, e musai sa spui PREZENT! Rochii de mireasa - cat vei vedea cu ochii ;) si numai ...

Mariage Fest 2017 - Editia de toamna

Evenimentul a reprezentat prima ocazie pentru mirii anului 2018 sa consulte toate ofertele locatiilor de nunta si, desigur, sa beneficieze de reducerile oferite doar pe perioada evenimentului. 

Peste 100 de locatii s-au intrecut in ‘arena’ Mariage Fest pentru a va oferi cea mai buna oferta pret de 3 zile in somptuoasele sali ale Palatului Parlamentului. 

10-12 Noiembrie, Mariage Fest – cea mai importanta ocazie sa aflati direct de la locatii oferta si noutatile lor pentru sezonul 2018!

Mariage Fest 2017 - Editia de primavara

Mariage Fest a fost si in primavara anului 2017 cel mai important targ de nunti al Romaniei, cu sute de expozantii, mii de rochii de mireasa si costume de ceremonie, rochii de mireasa reduse pana la 23 de lei, inel cu diamant oferit premiu, zone de activare gratuite, prezentari de moda din ora in ora si muuuuulte atractii ce te asteapta special

Mariage Fest 2017 - Editia de iarna

In perioada 3-5 februarie 2017 a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a 22-a editie a targului de nunti Mariage Fest. ACESTA A FOST CEL MAI IMPORTANT TARG DE NUNTI AL ANULUI 2017, fiind primul targ de nunti din 2017 dedicat tuturor celor care s-au casatorit in 2017 si au dorit sa isi achizitioneze la cel mai bun pret al pietei ABSOLUT toate produsele si serviciile necesare.

Mariage Fest 2016 - Editia de toamna

Timp de trei zile, MARIAGE FEST v-a oferit tot ce are mai reprezentativ industria nuntilor din Romania pentru anul 2017, cu lansari, oferte, sesiune Black Friday la rochii de mireasa, prezentari de moda din ora in ora si muuuuulte premii. 

Locatiile nu sunt insa singura atractie. Lor li s-au alaturat pe durata celor 3 zile creatori de rochii de mireasa din Romania, unii dintre ei sositi direct de la New York sau Dubai, pentru a prezenta in premiera colectiile lor impresionante pentru anul 2017. Singurul lucru pe care ni l-au dezvaluit a fost ca anul 2017 este 100% despre rochiile imperiale ;)

Mariage Fest 2016 - Editia de primavara

Doamnelor si Domnilor,

Ultimul targ de nunti al sezonului 2016 a avut loc in perioada 25-27 Martie, la Palatul Parlamentului. 

Aceasta a fost totodata si editia cu numarul 20, o editie aniversara draga atat noua organizatorilor, cat si expozantilor nostri, multi dintre ei alaturi de noi inca de la prima editie. 

In plus, pe scena Mariage Fest viitoarele cupluri au putut admira din ora in ora prezentari ale rochiilor de mireasa, iar vineri sute de mirese din intreaga tara si-au gasit rochia mult visata chiar in cadrul sesiunii marca Black Friday Mariage Fest. 

Pe noi ne veti gasi tot la Palatul Parlamentului ;)

Mariage Fest 2015 - Editia de toamna

In perioada 20-22 Noiembrie 2015 a avut loc cea de-a 18-a editie a targului Mariage Fest. 
MARIAGE FEST, 20-22 Noiembrie a prezentat: 

 

- Editia a 18-a a celui mai important si celui mai longeviv targ de nunti din Romania
- Zeci de mii de fluturasi si cataloage distribuiti de expozanti
- Peste 200 de expozanti din toate domeniile, in special din domeniul Locatiilor de Nunta pentru sezonul 2016
- Ultimul eveniment de tip Black Friday la un targ de nunti (editia aniversara 18 a adus 18 rochii de mireasa la pretul de 18 lei); cu acest eveniment Mariage Fest este si in top 5 al celor mai de succes campanii si in 2015
- Kilometri de mocheta in culorile evenimentului - purple
- Zeci de ore de transmisii live si inregsitrari ale tuturor posturile TV din tara

Targul s-a incheiat cu festivitatea de premiere a expozantilor. Le multumim noilor parteneri care ni s-au alaturat si in mod special celor care ne sunt alaturi si au incredere in noi la fiecare editie a Mariage Fest.

Mariage Fest 2015 - Editia de primavara

In perioada 27 - 29 Martie 2015 a avut loc cea de-a 17-a editie a targului Mariage Fest. 
MARIAGE FEST, 27-29 Martie a prezentat: 

 

- Editia a 17-a a celui mai important si celui mai longeviv targ de nunti din Romania
- Zeci de mii de fluturasi si cataloage distribuiti de expozanti
- Peste 200 de expozanti din toate domeniile
- Ultimul eveniment de tip Black Friday la un targ de nunti (cea mai mare reducere: o rochie de 210 lei in loc de 4900 lei); cu acest eveniment Mariage Fest este si in top 5 al celor mai de succes campanii din 2014
- Kilometri de mocheta in culorile evenimentului - purple
- Zeci de ore de transmisii live si inregsitrari ale tuturor posturile TV din tara

Targul s-a incheiat cu festivitatea de premiere a expozantilor. Le multumim noilor parteneri care ni s-au alaturat si in mod special celor care ne sunt alaturi si au incredere in noi la fiecare editie a Mariage Fest.

Copyright © 2011 - 2020 Mariage Fest. 

Protectia datelor - Lucian Bagia - 0722358392 - lucian.bagia@bagia.ro

trafic.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram